VENČANJA U CENTRU BEOGRADA

Prestanite da zamišljate Vaše venčanje iz snova, i počnite da ostvarujete Vaše snove! Nalazite se u jednom od naživljih gradova na svetu – BEOGRADU!

WEDDINGS IN BELGRADE

VENČANJA U SRCU BEOGRADA

Podelite sa nama svoje najsrećnije trenutke, lične radosti i nove početke. Odlična usluga, prijatan ambijent i naše ljubazno osoblje učiniće Vaše venčanje nezaboravnim. Slavija Garni Hotel u Beogradu daje vam sve na jednom mestu – od odlične organizacije koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva našeg osoblja, ugodnog okruženja, besprekorne usluge, prefinjene dekoracije, do  velikog izbora  svadbenih torti i specijaliteta sa našeg bogatog menija.

Naš hotel ima zvaničnog fotografa koji će zabeležiti najlepše i najvažnije trenutke Vašeg venčanja.

Za sve ostale stvari, potrebne da vaše venčanje bude upravo onakvo kakvim ste ga zamišljali slobodno nam se obratite. Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći oko najsitnijih detalja, a naše zajedničke ideje učiniće da Vaše  venčanje dobije lični pečat.

PANORAMA RESTORAN

Slavija Garni Hotel Beograd

Jedinstven ambijent našeg restorana na najvišem spratu hotela učiniće Vaše venčanje nezaboravnim.

Restoran se nalazi na 7.spratu Slavija Garni hotela u centru Beograda i ima predivan pogled na grad. Kapacitet restorana je 130 mesta a poseduje i otvorenu terasu sa dodatnih 50 mesta . Ukoliko Vam dodatna mesta nisu potrebna, terasa je idealna za održavanje ceremonije venčanja u proleće, leto ili jesen. Prostor restorana je idealan za održavanje svih vrsta proslava u centru grada.

PANORAMA

HOTELSKO VENČANJE U BEOGRADU

Započnite vašu bajku u prelepome Belom gradu!

2 Banket sala
720 m2 banket prostora
400 Ukupan kapacitet
250 Kapacitet najveće sale

PAKETI ZA VENČANJA U BEOGRADU

Svi naši paketi mogu da se prilagode vašim posebnim potrebama i željama.

5b SILVER WEDDING PACKAGE

SILVER PAKET

Prestanite da zamišljate Vaše venčanje iz snova i krenite da ga realizujete! Ovaj paket za venčanja je uvek dobar početak.

5c GOLD WEDDING PACKAGE

GOLD PAKET

Dan venčanja je jedan od najbitnijih dana u Vašem životu i zaslužujete da birate samo najbolje za Vas i Vama drage osobe!

5d DIAMOND WEDDING PACKAGE

DIAMOND PAKET

Za one koji žele da sa stilom izgovore sudbonosno “Da”. Sve što treba da uradite je da se opustite i uživate a mi ćemo za Vas isplanirati svaki detalj.

UPIT ZA VENČANJE

REZERVACIJE ONLAJN