BAR

• PIANO BAR •

PIANO BAR

Slavija Garni hotel Beograd

Piano bar koji se nalazi pored recepcije, je odličan izbor, bilo da želite kratak predah, prostor za neformalni sastanak, mesto za okupljanje ili jednostavan intimni kutak u centru Beograda. Uživajte sumirajući Vaše dnevne aktivnosti uz šoljicu kafe, frape ili neki od naših ukusnih domaćih kolača. Ukoliko ipak više volite da uživate u miru i tišini Vaše sobe, posluživanje u sobi  Vam je na raspolaganju  u toku radnog vremena Piano Bara od 7h do 23h.

bar

SLAVIJA GARNI HOTEL BEOGRAD

Zadovoljstvo nam je da Vam poželimo dobrodošlicu!

services

HOTELSKE USLUGE I DODATNI SADRŽAJI

Bilo da ste u poseti Beogradu zbog posla, turistički ili zbog čuvenih beogradskih splavova, mi ćemo upotpuniti Vaš boravak uslugama koje želite i pogodnostima koje očekujete.

restaurant-about

RESTORAN & BAR

Pored bogatog doručka na bazi švedskog stola koji je uključen u cenu sobe, ukoliko ste u Beogradu prvi put, nikako nemojte otići kući dok ne probate bar jedno tradicionalno srpsko jelo i domaću rakiju.

garage

HOTELSKA GARAŽA

I pored toga što se naš hotel nalazi u samom centru Beograda, naši gosti ne moraju da brinu o bezbednosti svog automobila kao ni o skoro nemogućem pronalaženju parking mesta na pretrpanim beogradskim ulicama.

REZERVACIJE ONLAJN