HOTELSKA PODZEMNA GARAŽA

• Siguran parking u centru Beograda •

garage

HOTELSKA PODZEMNA GARAŽA

Parkiranje u centru Beograda, kao i u skoro svim velikim gradovima, predstavlja problem.

Beograd nema dovoljan broj javnih garaža, a ni većina poslovnih zgrada u centru nema obezbeđen sopstveni parking. Isti problemi nisu zaobišli ni jedan od najprometnijih trgova u prestonici – Trg Slaviju.

Očigledan je razlog zašto je garaža jedna od najbitnijih pogodnosti koju imaju gosti našeg hotela. Ukoliko ste naš gost mnogo je praktičnije i sigurnije ostaviti automobil u našoj garaži jer ne morate da pazite na vreme u strahu da će vam isteći parking karta i da morate tražiti novo parking mesto.

Osim za goste hotela, usluga parkiranja u našoj podzemnoj garaži je dostupna i svima onima koji žele da imaju bezbedno parking mesto u centru Beograda. Hotel obezbeđuje 24h video nadzor i obučeno osoblje kako bi vaš automobil bio u potpunosti siguran.

Za firme u okolini trga Slavija i stanare okolnih zgrada postoje posebne pogodnosti ukoliko rezervišu poludnevno/celodnevno korišćenje garažnog mesta na mesečnom nivou. Za više informacija kontaktirajte nas.

BITNE NAPOMENE:

Broj parking mesta u garaži je ograničen i rezervacija je obavezna.

Mole se korisnici usluga garaže da poštuju kućni red i u skladu sa tim da iz razloga bezbednosti nakon ostavljanja vozila u garaži obavezno predaju ključeve od vozila dežurnom radniku garaže.

U garaži je moguće parkiranje vozila do maksimalne visine 2 m.

Nije dozvoljeno parkirati vozila koja prevoze zapaljive i otpadne materije, odnosno materije koje su opasne po okolinu, kao ni vozila sa prikolicom.

Vozilo se prima u garažu u viđenom stanju, koje se ustanovljava prilikom prijema vozila u garažu u prisustvu radnika garaže i vlasnika, odnosno korisnika vozila. Zatečeno stanje se evidentira u potvrdu o prijemu vozila.

Mole se vlasnici ili korisnici vozila da ne ostavljaju stvari od vrednosti u vozilima, jer Slavija Hoteli ne preuzimaju odgovornost za oštećenje ili nestanak stvari.

garage2
Motor Celodnevno 950 RSD (cca 8 €)
Automobil Celodnevno 1450 RSD (cca 12 €)
Mini bus/ Kombi vozilo Celodnevno 2100 RSD (cca 18 €)
Motor Celodnevno 1200 RSD (cca 10 €)
Automobil Celodnevno 2000 RSD (cca 17 €)
Mini bus/ Kombi vozilo Celodnevno 2500 RSD (cca 21 €)

SLAVIJA GARNI HOTEL BEOGRAD

Zadovoljstvo nam je da Vam poželimo dobrodošlicu!

services

HOTELSKE USLUGE I DODATNI SADRŽAJI

Bilo da ste u poseti Beogradu zbog posla, turistički ili zbog čuvenih beogradskih splavova, mi ćemo upotpuniti Vaš boravak uslugama koje želite i pogodnostima koje očekujete.

restaurant-about

RESTORAN & BAR

Pored bogatog doručka na bazi švedskog stola koji je uključen u cenu sobe, ukoliko ste u Beogradu prvi put, nikako nemojte otići kući dok ne probate bar jedno tradicionalno srpsko jelo i domaću rakiju.

garage

HOTELSKA GARAŽA

I pored toga što se naš hotel nalazi u samom centru Beograda, naši gosti ne moraju da brinu o bezbednosti svog automobila kao ni o skoro nemogućem pronalaženju parking mesta na pretrpanim beogradskim ulicama.

REZERVACIJE ONLAJN