GARANCIJA NAJNIŽE CENE

Garantujemo Vam da ćete dobiti najnižu onlajn cenu ukoliko rezervaciju izvršite direktno.

1d BEST PRICE GUARANTEE

GARANCIJA NAJNIŽE CENE

Rezervišite smeštaj direktno putem internet stranice Slavija Garni Hotela ili putem naše službe rezervacija i garantujemo Vam najnižu online cenu.

Ukoliko ste izvršili rezervaciju putem naše internet stranice ili putem naše službe rezervacija i zatim na internetu u roku od 24h pronašli nižu cenu od naše cene, a koja podrazumeva iste uslove, odobrićemo Vam tu nižu cenu + dodatnih 10% popusta.

Pošaljite nam link (engl. link) na kojem je dostupna niža cena na sales@slavijahotel.com. Mi ćemo Vaš zahev proveriti i kontaktirati Vas najkasnije u roku od 48h od trenutka podnošenja zahteva, pod uslovom da je niža cena i dalje dostupna u trenutku provere.

KAO BISTE OSTVARILI PRAVO NA NIŽU CENU, POTREBNO JE ZADOVOLJITI SLEDEĆE USLOVE:

Potrebno je imati broj rezervacije koju ste izvršili direktno putem internet stranice Slavija Garni Hotela ili putem naše službe rezervacija.

Pronađena niža cena mora važiti za isti hotel, isti tip smeštajne jedinice, isti broj osoba u smeštajnoj jedinici, isti plan obroka, isti period boravka, istu dužinu boravka i iste uslove rezervacije (u pogledu uslova otkaza rezervacije, zadatog minimalnog boravka, uslova plaćanja depozita i sl.) kako je navedeno u Vašoj potvrđenoj rezervaciji.

Potrebno je da cena osnovne usluge smeštaja i plana obroka uključuje sve poreze (cena usluge + PDV), bez boravišne takse i osiguranja. Niža cena mora biti izražena u istoj valuti (EUR) prema srednjem kursu važećem na dan uvažavanja zahteva.

Odredbe:

Garancija najniže cene ne odnosi se na posebne ponude, kuponsku prodaju, grupne cene, cene koje su u sklopu paket aranžmana, ugovorne cene nedostupne široj javnosti i cene objavljene na internet stranicama na kojima je hotel poznat tek nakon rezervacije.

Garancija najniže cene odnosi se na ukupnu cenu, a koja može uključivati naknade za troškove rezervacije (engl. fee). Slavija Garni Hotel gostima ne zaračunava troškove rezervacije.

1d BEST PRICE GUARANTEE

SLAVIJA GARNI HOTEL BEOGRAD

Zadovoljstvo nam je da Vam poželimo dobrodošlicu!

services

HOTELSKE USLUGE I DODATNI SADRŽAJI

Bilo da ste u poseti Beogradu zbog posla, turistički ili zbog čuvenih beogradskih splavova, mi ćemo upotpuniti Vaš boravak uslugama koje želite i pogodnostima koje očekujete.

restaurant-about

RESTORAN & BAR

Pored bogatog doručka na bazi švedskog stola koji je uključen u cenu sobe, ukoliko ste u Beogradu prvi put, nikako nemojte otići kući dok ne probate bar jedno tradicionalno srpsko jelo i domaću rakiju.

garage

HOTELSKA GARAŽA

I pored toga što se naš hotel nalazi u samom centru Beograda, naši gosti ne moraju da brinu o bezbednosti svog automobila kao ni o skoro nemogućem pronalaženju parking mesta na pretrpanim beogradskim ulicama.

1d BEST PRICE GUARANTEE

GARANCIJA NAJNIŽE CENE

Iskoristite najbolje od Vaše posete Beogradu i ne trošite vreme upoređujući cene hotela. Mi garantujemo da ćete dobiti najbolju ponudu ukoliko izvršite rezervaciju direktno kod nas.

REZERVACIJE ONLAJN