Smeštaj

dayuse

Dnevni odmor

Dnevni odmor podrazumeva boravak u sobi ili apartmanu od 10h do najkasnije 18h bez usluge noćenja. Dnevni odmor je odličan izbor za Vas ukoliko ste na proputovanju kroz Beograd, dok čekate konekciju ili kad god jednostavno želite da se osvežite, odmorite i napunite baterije u toku napornog dana u Beogradu.Kreditna kartica nije potrebna za rezervaciju i troškovi rezervacije se ne naplaćuju. Plaćanje možete izvršiti u hotelu, po dolasku, sa mogućnošću besplatnog otkaza rezervacije do poslednjeg minuta. Dovoljno je samo da nas pozovete i napravite rezervaciju.

Dnevni odmor u sobi iznosi 3.800,00 RSD (cca 30€)

Dnevni odmor u apartmanu iznosi 5.000,00 RSD (cca 42€)

Cena je izražena po smeštajnoj jedinici i broj osoba ne utiče na cenu.

Dodatno se plaćaju boravišna taksa i osiguranje u iznosu od 166,00 RSD po osobi.

Share:
non-refundable2

Bez povraćaja novca

Ova vrsta specijalnih cenovnika može predstavljati veliku uštedu za Vaš budžet ali samo u slučajevima kada ste sigurni da se vaši planovi neće promeniti. Ukoliko sa sigurnošću znate datum Vašeg boravka mi vam nudimo odličnu mogućnost da dobijete zaista povoljnu cenu. Rezervacije bez povraćaja novca moguće je izvršiti putem našeg sajta najkasnije 3 dana pre planiranog dolaska. Imajte u vidu da se ova vrsta rezervacije naplaćuje odmah za celu dužinu boravka.

Share:
corporate-rates2

Korporativne cene

Ukoliko Vaša kompanija ima predstavništvo u Beogradu ili imate potrebe za smeštajem svojih gostiju, trebalo bi razmotriti potpisivanje ugovora sa našim hotelom. Korporativni ugovor za smeštaj u Beogradu donosi Vam brojne povlastice kao što je fiksna politika cena, koje će za vas biti iste tokom cele godine, fleksibilna politika otkaza jer nam je jasno da se u poslovnom svetu planovi lako menjaju i  još dosta pratećih pogodnosti za poslovne goste. Za više detalja molimo Vas kontaktirajte našu službu prodaje (sales@slavijahotel.com).

Share:
last-minute2

Last minute

Povremeno nudimo specijalan popust za poslednje raspoložive sobe u našem hotelu. Ova ponuda je aktivna samo ukoliko imamo slobodnih soba i ukoliko je Vaš datum boravka u naredna 2 dana.  Ovo je odlična ponuda ako Vam iznenada zatreba hotel u Beogradu. Sa druge strane, ako želite određeni hotel i tačno znate datum Vašeg boravka, nije preporučljivo čekati poslednji trenutak jer vam poslednja slobodna soba u željenom hotelu može promaći.

Share: